Γιατί οι σύγχρονοι γέροντες μιλούν συνεχώς για την μετάνοια προετοιμάζοντας τον ελληνικό λαό…

«Ο Θεός εδώ και δύο χρόνια παρέδωσε την Βασιλεύουσα στους Έλληνες.
 Είμαστε όμως ανίκανοι λόγω της αμετανοησίας μας και του εγκλωβισμού μας στα δίκτυα της αράχνης που η ανομία σκόρπισε να την παραλάβουμε.
Ο ευλογημένος αυτοκράτορας Άγιος Ιωάννης Βατάτζης, έχει ήδη αρχίσει να την οργανώνει.
Δεν θα περάσει πολύς χρόνος που ο ελληνικός χριστιανικός στρατός θα εισέλθει σ’ αυτήν δίδοντας τέλος στην πολύχρονη αιχμαλωσία της από τους απίστους. Οι καμπάνες της Αγιάς Σοφιάς σύντομα θα ηχήσουν και ο Αντίδικος θα υποστεί ακόμη μια μεγάλη ήττα.
Μακάρι ο ευλογημένος λαός μας να εγκαταλείψει την εμμονή του να αναζητά σωτήρες στις σκοτεινές στοές και τις σατανιστικές σιωνιστικές και καμπαλιστικές λέσχες! Μακάρι να στρέψει τα μάτια του στον ουρανό και να συντονίσει την καρδιά του με τους χτύπους της καρδιάς του Χριστού, ώστε να λουσθεί με φως και να διαλύσει το σκοτάδι που δημιούργησε η απομάκρυνση του από τις διδαχές του ευαγγελίου μας… Γιατί μόνο τότε θα φωλιάσει η ευλογία στον χιλιοδοκιμασμένο τούτο άγιο τόπο. Μόνο τότε θα επιστρέψει η ελπίδα και το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων», βροντοφωνάζει γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους. Και προτρέπει:
«Καλοί μου Χριστιανοί γυρίστε στα νάματα της φυλής μας, αγκαλιάστε τις αξίες και τα ιδανικά που ανέδειξαν πρωτοπόρο στην Οικουμένη τον ελληνικό λαό και τον πολιτισμό του. Οπλιστείτε με την πίστη στο Σωτήρα Χριστό για να γεύεστε διαρκώς, αν και ευρισκόμενοι στη γη, παραδεισένιες γεύσεις, για να λαμβάνετε το μάννα εξ ουρανού που δίδεται μόνο στους μιμητές του γλυκύτατου Ιησού Χριστού. Δεθείτε στο άρμα της θυσίας για τον πλησίον σας. Εγκαταλείψτε τις κάθε λογής ψευδαισθήσεις που δημιουργεί ο βρωμερός και μιαρός Σατάν για να σας εξαπατήσει… Λίγες απομείνανε τώρα οι δυσκολίες της ανάβασης προς τον λόφο του Γολγοθά. Μακάρι να αντέξουμε όλοι γιατί εκεί μας περιμένει ο αναστάς Ιησούς με πολλά-πολλά δώρα!
Ταπείνωση και αγάπη, πίστη και θυσία είναι τα όπλα που βοηθούν στη λύση κάθε προβλήματος και κάθε κρίσης. Ήδη ο Αντίδικος λυσσομανά γιατί παλικάρια σαν τον Νικηταρά και κοπέλες σαν την Τζαβέλαινα τη Σουλιώτισσα που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα τον πολεμούν νύκτα και ημέρα. Ακυρώνουν συνεχώς τα σχέδιά του παίρνοντας με το σπαθί τους, την προσευχή, παράταση από το Θεό ώστε να μετανοήσει ο λαός μας…
Την Κυριακή των Μυροφόρων θρηνούσαν τα δαιμόνια γιατί δεν κατάφεραν να εξέλθουν από την άβυσσο και να αλωνίσουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα. Ο μυστικός στρατός του Χριστού κατατροπώνει συνεχώς τον Αντίδικο και τα όργανά του διαψεύδοντας τις κάθε λογής Κασσάνδρες που θέλουν σώνει και καλά την Ελλάδα να καταστρέφεται.
Θυμηθείτε Χριστιανοί μου μοναδική λύση σωτηρίας για τον ευλογημένο αυτό τόπο είναι η επιστροφή στην κοινωνία μας του νόμου του τριαδικού και μόνου αληθινού Θεού. Η τήρηση του νόμου του Θεού κρύβει τις ευλογίες που αναζητά σήμερα το Έθνος μας για να εξέλθει από τα δίκτυα του Αντιδίκου που προκαλούν απελπισία, θλίψη και σκορπούν τελικά το θάνατο. Εμπρός λοιπόν επιστρέψτε στη μετάνοια για να ανακαλύψετε το ύδωρ το ζων που θα σας δώσει ζωή, για να αναπαυθείτε στην αγκάλη του Παρακλήτου και να ζήσετε την αληθινή ευτυχία. Τα γεγονότα έρχονται με τη μορφή αστραπής».
Με αυτά τα προφητικά, θα τολμούσαμε να υποστηρίξουμε λόγια, μας απάντησε γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους, όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει τα δρώμενα και τις τελευταίες πολιτικές κυρίως εξελίξεις στην χώρα μας. Γυρίστε στην μετάνοια επαναλάμβανε συνεχώς. Αυτή δεν σας «κοστίζει» τίποτε και αποτελεί τη μοναδική οδό για να ανακαλύψετε λύσεις στις οποιαδήποτε κρίσεις και τα προβλήματα σας ταλανίζουν. Δεν ακούτε πώς άγγελοι εξ ουρανού παιανίζουν εδώ και αρκετό χρόνο τις άρπες τους στους ρυθμούς της μετανοίας; Δυστυχώς όμως ο ελληνικός λαός αφουγκράζεται ακόμη τους εκκωφαντικούς ήχους που προκαλούν οι σειρήνες του Αντιδίκου προσβλέποντας σε λύσεις από τους Φράγκους! Λησμονούν τη γνωστή ρήση καλύτερα τούρκικο φέσι παρά φράγκικο φακιόλι, η οποία στην ουσία περιέγραφε τις καταστροφές που είχε υποστεί το Έθνος μας τον καιρό της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας από την φραγκοκρατία, τον Πάπα και τις Σταυροφορίες των Ναϊτών Ιπποτών και μετέπειτα στυλοβατών στην Ευρώπη -ακόμη και ως σήμερα- της Καμπάλας και του Σατανισμού. Λησμονούν τα προφητικά λόγια του Αγίου Κοσμά για το ξανθό γένος. Εθελοτυφλούν μπροστά στην ευλογημένη συνάντηση και συνεργασία των Ορθοδόξων λαών μέσα από το Κοινό Ποτήριο της Θείας Ευχαριστίας!
Και το τραγικό είναι ότι και υψηλόβαθμοι ρασοφόροι Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι για μια χούφτα αργύρια κλίνουν γόνυ υποταγής πότε στο θηρίο της Ρώμης, τον αμετανόητο Πάπα και πότε στο θηρίο της Ανατολής το Ισλάμ μέσα από πονηρούς διαλόγους που οδηγούν de facto στην Πανθρησκεία και τον Αντίχριστο που σχεδιάζει η Παγκοσμιοποίηση! Αλλά η υπογραφή του Θεού έπεσε οριστικά και η συνεργασία των Ορθοδόξων σύντομα θα επιτευχθεί σηματοδοτώντας την χρυσή εποχή της Ορθοδοξίας, για την οποία κάνουν λόγο πολλοί σύγχρονοι γέροντες ενώ με σαφήνεια την περιγράφει και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Όσο λοιπόν και η συνεργασία αυτή να εμποδίζεται από το θηρίο της Δύσης και τους φανερούς ή αφανείς συνεργάτες αυτού, οι εξελίξεις θα είναι τέτοιες που θα κάνουν τους πάντες να τρίβουν έκπληκτοι τα μάτια τους.
Δεν είναι τυχαίος αυτός ο γενικός αναβρασμός, τον οποίο επέτρεψε ο Θεός προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά Του, τονίζει ο γέροντας! Αυτή λοιπόν η διεθνής κρίση και ο σεισμός που εξ αυτής προκλήθηκε οφείλεται στην προσήλωση του ανθρώπου στην ανομία. Ωστόσο προμηνύει συνταρακτικές αλλαγές σ’ ολάκερη την Οικουμένη. Μέσα λοιπόν στην αναμπουμπούλα αυτή, ο Χριστός ως καλός ποιμήν αναζητά να απολωλότα πρόβατα για να τα οδηγήσει και πάλι στη σωτηρία… προσθέτει ο ταπεινός λευίτης του Παγγαίου Όρους!
Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που κάνει Αγιορείτες σύγχρονους γέροντες να λένε ότι βρισκόμαστε σήμερα στον χωρισμό της ήρας από το στάρι. Ο Θεός επιθυμεί να λάβει καλή σοδειά από τη γη και γι’ αυτό απομακρύνει τα ζιζάνια της ανομίας, όπως λ. χ. οι σατανιστικές λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ και τα διάφορα μυστικά λόμπι που λειτουργούν με άξονα τη διαφθορά και τη σήψη. Τα φέρνει όλα στο φως δίδοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να διαπιστώσουν το πως διαλύεται η ψευδαίσθηση της κοσμικής ισχύος που δήθεν έχουν μέσω της διαχείρισης του χρήματος και του ελέγχου του χρυσού.
Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που κάνει γνωστό γέροντα Αγιορείτη ασκητή να κλαίει τις τελευταίες εβδομάδες με λυγμούς! Κλαίει από τη μια για την αμετανοησία των Ορθοδόξων Ελλήνων αλλά από την άλλη κλαίει από χαρά γιατί γνωρίζει καλά πως βρισκόμαστε μέσα στην καρδιά των γεγονότων που θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε πνευματικό λίκνο ολάκερης της Οικουμένης!
Χριστιανοί μου ας έχουμε θάρρος! Ας στρέψουμε τα μάτια μας στον ουρανό! Ας μετανοήσουμε και ας κλάψουμε πικρά για την συνειδητή αποστασία μας από τον καλό Θεό! Ας επιστρέψουμε στην ποίμνη του Χριστού για να ξεπεράσουμε αλώβητα και να μην μας παρασύρουν και χαθούμε αυτά που με την ορμή του χειμάρρου έρχονται…
Ένας Δούλος Κυρίου

Συντάκτης: ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Share Button