Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΝΑ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ

unnamed3

« καὶ ἤκουσα ὡς φωνὴν ἐν μέσῳ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγουσαν· Χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου· καὶ τὸ ἔλαιον καὶ τὸν οἶνον μὴ ἀδικήσῃς ………καὶ οἱ ἔμποροι τῆς γῆς κλαίουσι καὶ πενθοῦσιν ἐπ’ αὐτῇ, ὅτι τὸν γόμον αὐτῶν οὐδεὶς ἀγοράζει οὐκέτι,” (Αποκάλυψη Ιωάννου 6, 6/ 18,11)
Όποια κι αν είναι η εθνικότητά μας όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί που γνωρίζουν κι ακολουθούν την Παράδοση είναι υπό μία έννοια « Ρώσσοι ».Βέβαια όλα αυτά δεν είναι ζήτημα εθνικότητας ή διαβατηρίου γιατί υπάρχουν πολλοί που έχουν την εθνικότητα και το διαβατήριο αλλά δεν είναι ρώσοι με την δική μας έννοια. Υπό μία πνευματική έννοια το να ανήκεις σ΄ένα πολυεθνικό ρώσικο κόσμο,στον ορθόδοξο κόσμο σημαίνει είσαι αληθινός χριστιανός,πραγματικός ορθόδοξος εκτιμώντας την ορθόδοξη κουλτούρα και προυποθέτει να διαθέτεις μια γενναιόδωρη καρδιά.
Όπως ένας μουσουλμάνος είπε πρόσφατα σ΄ένα φίλο τώρα το 2014 είναι η ώρα της απόφασης:είμαστε με την Washington ή είμαστε με την ορθόδοξη Ρωσία ; Eίμαστε με αυτούς που θέλουν να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια δικτατορία (demonocracy ) δαιμονοκρατία άθεη ηγεμονία σε ολόκληρον τον κόσμο ή με αυτούς που υπερασπίζονται την πίστη στο Θεό και την πνευματική ζωή ;
Στο πλαίσιο της ορθόδοξης ρωσικής αποστολής εκτός της Ρωσίας υπεραμυνόμαστε επίσης της Αγίας Ρωσίας, την πνευματική πατρίδα μας και τις πολιτισμικές μας αξίες. Η επιλογή έγκειται ανάμεσα στον κόσμο άνευ Θεού και του νεόκοπου μαμονισμού απο τη μια και του κοινοτισμού και του ορθόδοξου κόσμου της Αγίας Ρωσίας από την άλλη.Μεταξύ του πρωτείου αυτού του κόσμου και του πρωτείου του άλλου κόσμου. Η Αγία Ρωσία οφείλει να υπερισχύσει σε αυτήν την μνημειώδη μάχη και σε ολόκληρο τον κόσμο ή η νύχτα θα πέσει πάνω μας και μέχρι την Δευτέρα Παρουσία. Το 2015 προσευχόμαστε για τη νίκη της Αγίας Ορθοδοξίας και των συμμάχων μας επί των λατρευτών του χρήματος ηγεμονιστών,του εγωκεντρικού ατομοκισμού τους και του εγωιστικού ηδονισμού επί των μαριονέτων του Κιέβου και τη Μόσχας των ονομαζόμενων Ποροσένκο και του δισεκατομμυριούχου Navalnys ή ακόμη επί του Ιούδα που επαγρυπνά..
unnamed(2)
Σήμερα υπάρχει ο ρώσικος κόσμος η (Orthosphere) oρθοδοξόσφαιρα με τους συμμάχους της και τους συμπαθούντες που ξεσηκώθηκαν το 2014 λόγω της δυτικής εισβολής στην Ουκρανία και των επιθέσεων της προπαγάνδας και κατά του νομίσματος της Ρωσίας και όλα τα υπόλοιπα. Ο καθένας που λέγεται ορθόδοξος και που επιλέγει το ανατίθετο επιλέγει την αποστασία και την Γέενα. Όσο για την Ευρώπη αυτή βρίσκεται μεταξύ αυτών των κόσμων,ανάμεσα στην κυρίαρχη ελευθερία και την παγκόσμια διακτατορία,ανάμεσα στη Μόσχα και την Washington, ανάμεσα στην Ιερουσαλήμ και τη Βαβυλώνα ,ανάμεσα στο Χριστό και το σατανισμό ανάμεσα στην Εκκλησία και την Σοδομοποίηση. Όποιος δεν είναι εναντίον μας είναι μαζί μας .Οι ευρωπαίοι δεν μπορούν να σωθούν παρά από την Αγία Ρωσία. Το 2015 οι υγειείς δυνάμεις της Ευρώπης όπως και αλλού μπορούν να μαζευτούν γύρω από τη Ρωσία και τους Αγίους της γηραιάς Ευρώπης ενάντια στο πλανητικό κακό και ο ρώσικος κόσμος μπορεί να επεκταθεί. Το 2015 θα δούμε είτε την ανάπτυξη ενός κόσμου ελεύθερων και πατριωτικών εθνών ή μια δικτατορία σε ολόκληρον τον κόσμο. Και αυτή η εξέλιξη είναι υπ΄ευθύνη μας.
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ:
unnamed(3)
Ως μια παρηγοριά αλλά και ως προειδοποίηση έχουμε τις προφητείες του γέροντα Ιωνά της Οδησσού (+ 2012). Το 2007 είπε:
«οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας…Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα…αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω. » Αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία αυτός προέβλεψε ότι « αυτός θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία απομακρύνοντάς της από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την ορθοδοξία». Αναφορικά με το δολάριο είπε : «o άνεμος θα φυσήξει τα δολάρια κατά μήκος του δρόμου σαν φθινωρινά φύλλα και κανείς δεν θα τα κυνηγάει αυτά θα είναι σαν κομμάτια φθηνόχαρτου «. Και είπε ότι «αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρεί τη σωτηρία».
Πηγή: dimpenews

Share Button