Χριστόδουλος, τον έφαγε η μασονία επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια τους !

10406512_391372844345897_1808661449506043638_n 10423635_391372994345882_2774605738126165648_n 10685603_391372764345905_7640403775306792091_n

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ «ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ» ΗΓΕΤΕΣ…

Τάσος Παπαδόπουλος, Χριστόδουλος… Έχετε δει εσείς ποτε κανεναν αμερικάνο πρόεδρο ή γερμανό να πέθανε ποτέ από καρκίνο; Και ήταν πολλοι πανάθεμα τους!
Μετά τον Ούγκο Τσάβεζ της Βενεζουέλα, έγινε γνωστό ότι και ο πρώην πρόεδρος της…
 Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα πάσχει από καρκίνο, αυτή τη φορά στο λάρυγγα.
Ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, ο…
άνθρωπος που από βιομηχανικός εργάτης έγινε πρόεδρος στη Βραζιλία και την έβγαλε από το περιθώριο οικονομικά και διπλωματικά, είναι αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Την είδηση ανακοίνωσε και επίσημα το Συρο-Λιβανικό Νοσοκομείο του… Σάο Πάολο όπου έχει εισαχθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η κατάστασή του είναι καλή και θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία εντός των επόμενων ημερών. Ο Λούλα κυβέρνησε τη Βραζιλία από το 2003 έως το 2010 και θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους πολιτικούς που πέρασαν ποτέ από τη χώρα.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του εφάρμοσε κοινωνικά προγράμματα που έβγαλαν από την ανέχεια 29 εκατομμύρια Βραζιλιάνους και έθεσε τη χώρα του στο επίκεντρο της διεθνούς διπλωματικής σκηνής.
Είναι προφανές ότι πρόκειται για σύμπτωση. Όπως σε σύμπτωση μπορεί να αποδοθεί το γεγονός, ότι συνηθίζεται να πέφτουν αεροπλάνα και ελικόπτερα με επίσης «ανυπάκουους» ηγέτες πολιτικούς ή στρατιωτικούς.

anti-ntp

Χριστόδουλος, τον έφαγε η μασονία επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια τους

Τον Χριστοδουλο τον φαγάνε, τον έφαγε η μασονία και ο Βαρθολομαιος…
Για μια περίοδο στα πρώτα χρόνια της «καριέρας του» ήταν μαζί τους, μαζί τους στην Πανθρησκεία M.R.A. και τις πανθρησκειακές συγκεντρώσεις τους (Παπικών + Ορθοδόξων και λοιπών δογμάτων), μαζί τους στην δίωξη εναντίον της «εσφιγμένου» και των παλαιοημερολογιτών (παλαιο-ορθόδοξων), μαζί τους και στην συμπαιχνιακή (διπλή) προώθηση του 666 (βλ. πρόλογο του βιβλίου «666 ύμνοι στην νεοελληνική» + ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ μέτοχος ) μάλιστα είχε δεχτεί να παίξει το νέο παιχνίδι τους και να στρέψει την ορθοδοξία σε “οικολογική στροφή” στα πλαίσια της «Λατρείας της Γαίας» του Μαιτρεγια ή Μητρογαιου ή μητερα γαια, (δίχως όμως να γνωρίζει τον απώτερο μασονικό σχεδιασμό που είναι η αντιχριστοποίηση της δύσης και ειδικά της Ελλάδος με την προώθηση της πανθρησκείας «θρησκευτικής μαγιονέζας» «M.R.A. 666» και με έμφαση τον σουφισμό ( «αντίχριστη» παρωδία χριστιανισμού με συνδυασμό Χριστιανισμού + Δωδεκάθεου + μια σειρά άλλων θρησκευμάτων) και με ειδική έμφαση την «Λατρεία της Γαίας» με τυπικό ηγέτη τον εβραιοπακιστανό παγκόσμιο ηγέτη του Σουφισμού Ραχμαντ Αχμαντ ή «κίνημα Αχμαντίγια» ή «Μαιτρέγια» ή «Μητρόγαιο» ή «Μητέρα Γαία» με έδρα το θεοσοφικό Tara (Tera) Center ή “Κέντρο Γαίας” Λονδίνου.Ο όλος σχεδιασμός κινείται μακροπρόθεσμα στα πλαίσια θρησκευτικής πόλωσης της δύσης και ειδικά της Ελλάδος («666») με την χριστιανική («888») Ρ.Ι.Κ. (888 παλαιο-ορθόδοξοι Ρωσίας, 888 Ισα-Ιησούς Ισλάμ εναντίον «Ντατζάλ» Αντίχριστου Δύσεως, 888 Back to Jerusalem Movement Σινας-Κινας + 777 Moon Κορέας) ώστε να δοθεί αφορμή γενοκτονικού ιερού πολέμου «τζιχάντ» στους στρατούς της Ρ.Ι.Κ. εναντίον πρωτίστως της Ελλάδος και δευτερεύοντος της ΗΠ.Ε.Ι. (ο δυτικός άξονας τριμερούς ΗΠΑ – Ευρώπη – Ιαπωνία)Φαίνεται κάποια στιγμή ενημερώθηκε ο Χριστόδουλος για τον ανωτέρω σχεδιασμό από την ΟΕΑ και συγκλονίστηκε η συνείδηση του, δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς.

Έτσι στράφηκε αναπάντεχα εναντίον του πρώην συμμάχου του Βαρθολομαιου, ήταν η περίοδος που ακούγαμε στις ειδήσεις για τα περί Νέων Χωρων και διαμάχης Βαρθολομαίου – Χριστόδουλου
ο Βαρθολομαιος κατάλαβε οτι ο Χριστοδουλος αρνείται να παίξει άλλο το παιχνίδι τους και προσπάθησε να προσεταιριστεί τουλάχιστον τις μητροπόλεις των “νέων χώρων” (βορειου ελλαδας) ώστε να διορίσει εκεί δικούς τους μητροπολιτες σουφιστες της λατρείας της γαιας
τα υπόλοιπα ειναι γνωστά, πιάνει καρκίνος τον Χριστοδουλο στα καλά καθούμενα και οι μασονοκινούμενοι γιατροί αντί να τον κάνουν καλά τον σκοτώνουν μια ώρα αρχύτερα με εκείνη την εγκληματική εγχείρηση που του μετάδωσε τα καρκινικά κύτταρα σε όλο του το σώμα!…
(Μάταια προσπάθησε να τον σώσει η ΟΕΑ δίνοντας του αντικαρκινικές οδηγίες μέσω φυσιοθεραπευτικής ιπποκράτειας αγωγής άνευ καταστροφικών για τον οργανισμό ακτινοβολιών, χημειοθεραπειών ή εγχειρήσεων: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html )

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *