ΠΑΤΗΡ ΠΑΪΣΙΟΣ ..ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Μεσαίωνας σε… βίντεο- Κρητικός καλόγερος “θαυματοποιός”, με ρατσιστικό λόγο και την επίκληση του τιμωρού Θεού!
Παΐσιος Κρητικός

Στις εποχές σαν τη σημερινή, με τον κόσμο να απογοητεύεται και να χάνει την ελπίδα του με όσα του συμβαίνουν, οι “σωτήρες” πληθαίνουν… Από τους νεοναζί που θέλουν να “ξεβρομίσουν” την Ελλάδα (βρομίζοντάς… την με το μίσος και τη ρατσιστική βία) μέχρι τους άλλους “σωτήρες” που θέλουν να… πληρώσουν το ελληνικό χρέος, αλλά δεν τους αφήνουν, ή θέλουν να… εξαγοράσουν τους πτωχευμένους δήμους της χώρας! Μαζί μ’ αυτούς και κι εκείνοι που με την “πνευματική” δράση τους επιστρέφουν την κοινωνία σε συνθήκες Μεσαίωνα, με τις προλήψεις και το φόβο στον “τιμωρό” Θεό… Όλα αυτά δεν δείχνουν τίποτε άλλο από ένα γεγονός: η πνευματική και πολιτισμική κρίση στην Ελλάδα προϋπήρξε, ή μάλλον διαμόρφωσε τις συνθήκες για να ακολουθήσει η οικονομική κρίση και η επιβολή των απάνθρωπων πολιτικών…
Το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο κάνουν θραύση ρασοφόροι που εμφανίζονται σαν… “προφήτες”, απευθυνόμενοι στους αφελείς, με λόγο ρατσιστικό και επίκληση του “τιμωρού” Θεού, κάνοντας… “θαύματα”, ώστε να εμφανιστούν ως “εκλεκτοί” και άρα με “θείο λόγο”… Κορυφαίος όλων ένας Κρητικός καλόγερος, ο γέροντας Παΐσιος Κρητικός ο Αγιορείτης (καμιά σχέση με τον γνωστό Παΐσιο, φυσικά), που κάνει… “θαύματα” μπροστά στις κάμερες. Τελευταία μάλιστα έδωσε… την άδεια να μεταφερθεί στο διαδίκτυο η… προφητεία του, που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σκοταδιστικό, ρατσιστικό μήνυμα, το οποίο θα μπορούσε να ακούγεται και τον 13ο αιώνα! Ο Κρητικός Παΐσιος διακηρύττει στους Έλληνες ότι με μετάνοια θα λύσουν το πρόβλημά τους, αφού διώξουν τους μετανάστες, που είναι η αιτία όλων των κακών και έχουν βαλθεί να εξαφανίσουν το ελληνικό έθνος, και αφού εμπλακούν σε πόλεμο, που όμως δεν θα πρέπει να φοβούνται γιατί… τον στέλνει ο Θεός! Ανάμεσα στα άλλα, ο καλόγερος “προφητεύει” ότι η Ελλάδα θα σωθεί μετά από αυτό τον πόλεμο (στον οποίο θα αφανιστεί η Τουρκία) και την πτώση του αντίχριστου (!) και θα κυριαρχήσει υπό έναν ελληνορθόδοξο ηγέτη. Όλα αυτά, αν οι Έλληνες μετανοήσουν, σταματήσουν να αγαπούν το χρήμα και το σεξ. Τότε ο Θεός θα δείξει έλεος!
Ίσως δεν θα υπήρχε λόγος να γίνει αναφορά στη “δράση” του Κρητικού αγιορείτη, όμως ο λόγος και τα “θαύματά” του κάνουν θραύση στο διαδίκτυο, αποδεικνύοντας ότι ο Έλληνας είναι χαμένος μέσα σε μια καταστροφή και αναζητεί απελπισμένα από κάπου να πιαστεί, χωρίς όμως ο ίδιος να κάνει κάτι γι αυτό…
Διαβάστε την “προφητεία”, όπως… έδωσε την άδεια να μεταφερθεί και δείτε ένα βίντεο με ένα… “θαύμα” του, που μοιάζει έξυπνο ταχυδακτυλουργικό κόλπο…

«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια… πρόβατα δίχως ποιμένα… δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και που το σκοτάδι.
Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του Αντιχρίστου οπού η εμφάνιση του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα.
Οι υπηρέτες του διάβολου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα τα χρήματα το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή.
Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσουμε για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε σώμα και αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεώ Ζωή.
Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια…
Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν.
Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος από προσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος.
Μεγάλο ρολό στην συνέχιση της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν… όλοι… ακόμα και τα παιδιά μας γιατί από αυτό παίρνουν όλα τα μηνύματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας.
Η ειδωλολατρία του χρήματος και της σάρκας περνούν μέσα από το σατανοκούτι στα παιδιά μας, που από μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής
Ο πόλεμος θα γίνει και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από το Θεό… Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες.
Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της το 1/3 της χώρας θα σκοτωθεί το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.
Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την Χώρα υπάρχει… είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός…
Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα… και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.
Αν ο Έλληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία από τον Θεό που έχει ξεκινήσει σαν έργο του αντίχριστου, ζήσει ενωμένος κάτω από τον χριστιανικό πολιτισμό, και διώξει μακριά την λατρεία του χρήματος και της σάρκας τότε ο Θεός θα δείξει αμέτρητο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι.»

(το κείμενο από pantokrator.info)

 

Share Button