[ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΕΓΓΙΔΗΣ: Ο καίριος «ναρκαλιευτής», της ΚΑΙΡΟσκοπικής «θραυσματοβόλας νάρκης», τουτέστιν, συγκριτικά ερωτήματα του κ.Τσελεγγίδη περί της άκριτης ισλαμολαγνείας των οικουμενιστών συναδέλφων του!]

 

ADVERSUS HAERESES ECUMENISMUS- ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ!

 

 

Ληστές της Ιεράς Ορθόδοξης Θεολογίας οι Οικουμενιστές καθηγητές και συμφοιτητές μας του τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ.! Ενώ οι μέν πρώτοι ψηφίζουν να δημιουργηθεί τμημα Ισλαμικών σπουδών ή δε άλλοι Καζαντζακηκομανιούν ανοήτως! (ΜΕΡΟΣ Γ΄)
Του Παναγιώτη Νούνη
Ενώ μέν οι ΚΑΙΡΟσκόποι προοδευτικοί τάχα μου, καθηγητές της σχολής μας, κάνουν ανελέητο πλιάτσικο κατά της Ιεράς Παραδόσεως μας και υποτάχθηκαν αμαχητί κατά πλειοψηφία στον Μωμάμεθ και το Ισλάμ, η δε Μαρία Χατζηαποστόλου ανυμνεί «Χριστολογικώς» τον μασόνο Καζαντζάκη!
Αλήθεια κυρία συνάδελφε σε ποια στοά συχνάζετε;
Αλλά δεν ευθύνεστε μόνο εσείς για την Καζαντζακηκομανία σας αλλά και ο σύμβουλός σας καθηγητής και πρόεδρος της σχολής μας κ. Χ. Σταμούλης!
Διαβάζουμε στο Οικουμενιστικό ιστολόγιο Ιδιωτική Οδός τα εξής [1]: «…Ο Χριστόφορος
Αρβανίτης τόνισε τους βασικούς άξονες του βιβλίου, αλλά και την ανθρωποκεντρική διάσταση στο λόγο περί Χριστού στο Νίκο Καζαντζάκη, ενώ ο Νίκος Μαθιουδάκης μίλησε για τη σκέψη του συγγραφέα για το Χριστό και για το πρόσωπο της Θεοτόκου, μέσα από το έργο του Καζαντζάκη, αλλά και την προσωπική αλληλογραφία του συγγραφέα.
Στη συνέχεια η συγγραφέας του βιβλίου Μαρία Χατζηαποστόλου μίλησε για τη γυναίκα στο έργο του Νίκου Καζαντζάκη και για την πίστη του συγγραφέα στην Ανάσταση του Κυρίου, στην οποία υπήρξαν πρώτοι μάρτυρες οι Μυροφόρες γυναίκες.
Η συζήτηση συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον και με τη συμμετοχή του κοινού. Με το βιβλίο αυτό ξαναζωντανεύει και πάλι η ελπίδα της δημιουργίας ενός γόνιμου διαλόγου, πέρα από κάθε φανατισμό και μισαλλοδοξία, με στόχο την ταυτόχρονη κατάργηση των διάφορων αφοριστικών μύθων γύρω από το πρόσωπο του μεγάλου συγγραφέα. Και το ταξίδι τώρα αρχίζει.»

Ασφαλέστατα και το ταξίδι κυρά Μαριώ τώρα αρχίζει!
Αλήθεια θα ήθελα να μας πείτε ανόητοι Καζαντζακηκομανείς ποια σχέση έχει η Χριστολογία των αγίων Πατέρων μας με την ανθρωπολογική/ουμανιστική θεοσοφική διάσταση στο λόγο τους περι Χριστού οι μασόνοι, και ορκισμένοι οικουμενιστές;
Δεν γνωρίζεται το Αγιο-Γραφικό ή Χριστός ή Βελίαλ;
Αλλά να εικάσουμε με απόλυτη ευστοχία ότι συνειδητά πλέον και όχι από άγνοια, κάνατε τις άθλιες επιλογές σας και τώρα θα τα ακούσετε για να μάθετε να σέβεστε τα ιερά και τα όσια των προγόνων μας! Εάν ο Καζαντζάκης πίστευε στην Ανάσταση Του Χριστού Μαρία μου, τότε γιατί άραγε δεν προτίμησε στον τάφο του να αναγραφεί το «προσδοκώ Ανάσταση νεκρών»;
Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι, όσο και να προσπαθείτε σκοταδιστικά να μας «Χριστοποιήσετε» τον μασόνο Καζαντζάκη, άλλο τόσο η αλήθεια θα λάμπη για το τι κουμάσι ελεεινό ήταν! Λίγο έλειψε να τον προτείνετε και «άγιο», ελπίζω μόνο να μην του εικονογραφήσατε και καμιά εικόνα στο σπίτι σας και ζητάτε και τις πρεσβείες του(;!) Αν είναι ποτέ δυνατόν, ορκισμένοι μασόνοι να εγκωμιάζονται υπο χριστιανούς καθηγητές και θεολόγους(;!!!)
Τρία τινά πρέπει να συμβαίνουν όσοι εγκωμιάζουν και προωθούν τον βλάσφημο Καζαντζάκη α) ή δεν είναι πραγματικοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί με μυστηριακή ζωή και χρησιμοποιούν τα θεσμικά
πόστα τους ως δούρειοι ίπποι για να αλώσουν το παραδοσιακό φρόνημα των πιστών μαθητών και φοιτητών τους ή είναι ενταταλμένοι συνειδητά σε μασονική και κομματοκαθοδηγούμενη αποστολή, φερέφωνα δηλαδή, αρρωστημένων ιδεοληψιών! Και τρίτο, συνδυασμός και των δύο! Τέταρτη λύση δεν υπάρχει!
«Έλληνας πατέρας» του συγκρητιστικού Οικουμενισμού διεθνώς, είναι ο μασόνος
Καζαντζάκης! Η Ιερά Σύνοδος κατεδίκασε τα συγγράματά του, δυστυχώς όμως τον ίδιο, δεν τον κατεδίκασε επίσημα, έτσι έκτοτε είναι μία πυορροούσα πληγή εξ Ελλάδος ανά την Οικουμένη!
Αναμένουμε και παρακαλούμε υιϊκώς τόσο το Οικουμενικό Πατριαρχείο όσο και τις Ιερές Αρχιεπισκοπές Ελλάδας και Κύπρου, να τον καταδικάσουν έστω και τώρα μετά θάνατον για να θεραπευθεί το κακόν!
Πάμε τώρα αγαπητοί μας αναγνώστες, να συνεχίσουμε την παράθεση της εισηγήσεως του κ.
Τσελεγγίδη για το θέμα των Ισλαμικών Σπουδών.
Αναφέρει ο κύριος καθηγητής μας ως συνέχεια των κριτικών ερωτημάτων του που σας παραθέσαμε στα προηγούμενα μέρη [2]: «[…] Εμείς, θα βρισκόμαστε στο μάτι του κυκλώνα που εμμέσως πλήν σαφώς εμείς προκαλέσαμε (!) με την εισαγωγή κατεύθυνσης Ισλαμικών σπουδών η οποία κινείται απ’ αρχής προς θρησκειολογικοποίηση της Θεολογικής
Σχολής, ετούτο λογικά εκβάλλει στον πανθρησκειακό Οικουμενισμό! Στην περίπτωση αυτή δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν, θα καθιερώσουμε και μία εισαγωγική κατεύθυνση Αθεϊστικών(!) σπουδών την στιγμή που κάποιοι από τους σημερινούς καθηγητές και
φοιτητές δηλώνουν άθεοι !!!»
Κατάλαβατε εν συντομία τι λέει ο δογματολόγος
της σχολής μας; Έχουμε συνειδητοποιήσει τι πολιτικόν παίγνιον αλλά κυρίως τί θρησκευτικόν παίγνιον έχει στηθεί στην καρδιά της Θεσσαλονίκης μας;
Στην Κύπρο μας, λέμε συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις κωμικοτραγικές «ύστερα φέρνει ο φούρνος την πυρά» και όποιος έχει νούν ας καταλάβει!
Συνεχίζει ο καλός μας δάσκαλός: «Στο Κοράνι θα στηρίζεται ο σκληρός πυρήνας των Ισλαμικών μαθημάτων, θα είναι έργο το πρόγραμμα σπουδών, Ισλαμιστών ειδικών, και όχι δικό μας έργο. Μπορεί να ενταχθεί οργανικά στο «Καποδιστριακό» πανεπιστήμιο Αθηνών ή Σλαβικών Βαλκανικών και
Ανατολικών σπουδών στο πανεπιστήμιο «Μακεδονίας», ή στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του «Δημοκριτείου» πανεπιστημίου Θράκης. Με ιδιαίτερη έμφαση σ’αυτό, γιατί είναι η «αυλή» τους! Εκεί είναι η μειονότητα, εκεί να το κάνουν! Στην δική σας αυλή να το κάνετε αν το θεωρείτε σωστό! Η θεμελιώδης αρχή της Δημοκρατίας είναι η διαφάνεια και μέχρι τώρα δεν είδαμε διαφάνεια![…]»
ΑΝΤΙ-ΕΠΙΛΟΓΟΥ:

Στην εν λόγω ημερίδα μίλησε και ο εξαιρετικός καθηγητής κ. Ζουράρης! Είπε πολλά και σημαντικά, δεν ξέρω αν έχω τον χρόνο να σας παραθέσω μερικά σχολιάζοντας τα, αλλά θα σας παραθέσω μερικά εξ αυτών: «[…] Η Ελληνική κοινωνία είναι δομημένη πάνω στην αρχή της Ευχαριστιακής Συνάξεως. Σε κάποια άλλη σχολή (προτείνει να δημιουργηθεί το εν λόγω τμήμα) που κάνουν συγκριτική ανθρωπολογία, π.χ., Αζτέκων, Κινέζων κ.λ.π., εκλεπτικιστικές και συγκριστιστικές προσεγγίσεις, μπορεί να γίνει από άλλα τμήματα, όχι (να διδάσκεται) ως θρησκεία αλλά ως πολιτισμός. Τώρα γιατί το κάνουνε; Το κάνει ο
Ιμπεριαλισμός και τα άλλα είναι του κώλου τα εννιάμερα…, ξεκάθαρα, το κάνουν οι Αμερικάνοι (Σιωνιστές εννοεί), το κάνει η Σαουδική Αραβία…, διότι θέλουνε να σπάσουν την ομογένεια και ομοιογένεια, δηλαδή τι θέλει να κάνει; Τον εκλεπτισκισμό δια μέσου ενός μηδενιστικού οντολογικού μορφώματος, Ισλαμικού τύπου, ολοκληρωτισμός υπό του Ντουμπάϊ… »!

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Ολοκληρώνει ο κύριος Ζουράρης το πιο πάνω: «Ανοησίες και παραμύθια της Χαλιμάς, των γενιτσάρων και οσφυοκαμπτών (η ίδρυση Ισλαμικών σπουδών στο τμήμα Θεολογία-με την δικαιολογία αυτών των Οικουμενιστών τάχα μου) “ότι τα κάνουμε για να τους επηρεάσουμε και να τους μεταλαμπαδεύσουμε την πίστη μας”»!
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
[1] Οικουμενιστικό Ιστολόγιο, «Ιδιωτική Οδός», Αρθρο: «Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Μαρίας Χατζηαποστόλου για τον Χριστό στον Καζαντζάκη» .

[2] Παραδοσιακό Ορθόδοξο Ιστολόγιο, «ΚΑΤΑΝΥΞΗ», «ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ- ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΠΑΙΓΝΙΟ;» [ΒΙΝΤΕΟ 2014]
Αναρτήθηκε από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ στις 3/12/2014 03:13:00 π.μ.

Share Button