Φοβερή Προφητεία για τον Κορωνοϊό! Θα έρθει επιδημία εξ Ανατολών – Μητρ…

Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης
…Ομιλία του μακαριστού Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου, που έγινε πριν από 30 χρόνια…
Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra
Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
Ύμνο στην προσευχή αποτελεί αυτή η ομιλία του μακαριστού αγίου Επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη! Η φωνή του είναι η φωνή των Αγίων Πατέρων από τα βάθη των αιώνων! Αυτή, ναι, είναι η φωνή της Εκκλησίας! Η φωνή που υμνεί την προσευχή σαν πανίσχυρο όπλο κατά των πειρασμών, όλων των πειρασμών και ιδίως των εθνικών και παγκόσμιων. Αυτή η φωνή έρχεται να καλύψει το κενό που αφήνει στην ψυχή μας η διοικούσα Εκκλησία στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Καλούμε όλους τους χριστιανούς να ακούσουν το λόγο του και να ανταποκριθούν στο κάλεσμά του για προσευχή.
Μας κινητοποιεί, μας επιστρατεύει, ο λόγος του ιερού πατρός ότι δεν υπάρχουν αποφράδες ημέρες, ότι ο άνθρωπος φτιάχνει την κάθε μέρα, ο άνθρωπος φτιάχνει την ευτυχία ή την δυστυχία του. Χωρίς αμφιβολία βρισκόμαστε σε καιρούς αποκαλύψεως. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε εν εγρηγόρσει, ως εν καιρώ πολέμου, με όπλο το έργο της προσευχής.
Πρώτο είδος και κορυφαίο της προσευχής για τον χριστιανό, σύμφωνα με τον άγιο Φλωρίνης, είναι ο αίνος, η δοξολογία, ο θαυμασμός για το Θεό, ο ενθουσιασμός για κάθε δημιούργημα του Θεού! Η προσευχή πρέπει να είναι αδιάλειπτη, σε όλες τις μορφές της και δεν πρέπει να λείπει ειδικά από τις ημέρες θλίψεων, πειρασμών και δοκιμασιών. Η προσευχή δε, που γίνεται σε ημέρες εθνικών και πανανθρώπινων δοκιμασιών είναι ακατανίκητο όπλο. Το αποδεικνύει αυτό ο ιερός πατήρ, επικαλούμενος πολύ δυνατά παραδείγματα εθνικών ηρώων και του Αποστόλου Παύλου, που διώχθηκε για τον Χριστό και απελευθερώθηκε με θαυμαστό τρόπο, χάρη και στις εκτενείς προσευχές των χριστιανών, που στις εποχές εκείνες κάθε σπίτι το καθιστούσαν εκκλησία με την ζωή τους.
Φθάνοντας στο σήμερα, ο ιερός πατήρ αναλύει τους κινδύνους που διατρέχει ο σύγχρονος άνθρωπος, διακρίνοντας τους σε ατομικούς, κοινωνικούς, εθνικούς και παγκόσμιους. Στην αποστροφή του λόγου του και για δυο λεπτά, κάνει αναφορά και σε μια επιδημία εξ Ανατολών, που έρχεται και που μοιάζει πολύ με τον κορωνοϊό, που αντιμετωπίζουμε στις μέρες μας. Ο λόγος του είναι πολύ δυνατός και προφητικός με όλα τα χαρακτηριστικά του γνήσιου προφητικού λόγου, που είναι πολύ διαφορετικός από τις διάφορες δαιμονοκίνητες προφητείες των διαφόρων μέντιουμ που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι ότι ο άγιος επίσκοπος δεν αναφέρεται καθόλου σε ημερομηνίες, χρονολογίες κλπ. Το πνεύμα του λόγου του, όπως και του κάθε προφητικού λόγου, είναι η εγρήγορση των χριστιανών, η διαρκής επιφυλακή, η ετοιμότητα, η έλλειψη ραθυμίας και γενικά η καταπολέμηση της λήθης του Θεού και η αποφυγή από πλευράς της Διοικούσης Εκκλησίας και του ποιμνίου του συσχηματισμού με τον αιώνα τούτο τον απατεώνα.
Ιδού τα προφητικά του λόγια: «Κινδυνεύουμε από επιδημίες…ωχ, ωχ, ωχ, ωχ, έρχεται, έρχεται, έρχεται, έρχεται …επιδημία, όχι σαν την γριπούλα που πέφτουμε στο κρεβάτι κλπ κλπ, αλλά, σύμφωνα με την Αποκάλυψη έρχεται επιδημία με ένα περίεργο όνομα ασθενείας, που θα εκμηδενίσει, θα εξευτελίσει τους γιατρούς, τα φαρμακεία, τα πάντα, σκούπα ηλεκτρική! Τί να μας κάνει ο Θεός; Προσευχή δεν κάνουμε, Αγία Γραφή δεν διαβάζουμε, πορνείες και μοιχείες και διαζύγια και ακαθαρσίες… σκουλήκια βρωμερά και ακάθαρτα… Έρχεται επιδημία, θα σαρώσει τον κόσμο ολόκληρο, σκούπα ηλεκτρική και όπως στον Παγκόσμιο Πόλεμο τον Α΄ είχε γρίπη, εκείνη που εσάρωσε την Αθήνα ολόκληρο και χιλιάδες απέθανον, ούτως πώς έρχεται εξ Ανατολών φοβερά επιδημία, η οποία…
Ας κινδυνεύουμε αδερφοί μου, «Κύριε Ελέησον», στα άρματα, στα γόνατα, στην προσευχή. Κινδυνεύουμε ατομικώς, κινδυνεύουμε οικογενειακώς, αλλά και ατομικώς, δεν κινδυνεύει μόνο το σώμα μας, κινδυνεύει και η ψυχή μας, κινδυνεύει από την διαφθοράν αυτήν, η οποία, ο Σατανάς άπλωσε τα δίχτυα του και όπως ο ψαράς απλώνει τα δίχτυα του και πιάνει μικρά και μεγάλα ψάρια, έτσι και ο Σατανάς άπλωσε τα δίχτυα του μες στην ανθρώπινη κοινωνία και αλιεύει ο Σατανάς αυτός τα θύματά του καθημερινώς. Και ιδίως την νεότητα. Κινδυνεύουμε ως έθνος, κινδυνεύουμε ως οικογένεια, ως οικογένεια κινδυνεύουμε! Τι τορπίλες ετοίμασαν σκοτεινές δυνάμεις των οποίων αποφεύγω να ονομάσω τα ονόματα, σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες δεν πιστεύουν στον Θεό, υλιστές και άπιστοι και άθεοι και άλλοι, μασώνοι και όλα τα υποπροϊόντα της μασωνικής στοάς, σκοτειναί δυνάμεις θέλουν να σβήσουν την Ελλάδα ως χώρο πνεύματος και ως χώρον ελευθερίας και χώρον θρησκείας και ως χώραν μεγάλων και υψηλών ιδεών.«
Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα απόσπασμα από σχετικό βίντεο από το Christianos777.

Share Button